Nový Fiat 600 1.2i Automat

 

Nový Fiat 600 Hybrid: Síla, elegance a italský styl již od 549.000Kč vč.dph

Nový Fiat 600 Hybrid skutečně spojuje ikonický vzhled s moderní technologií a italským životním stylem.

Díky svému elegantnímu a cool designu je tento vůz ideální pro ty, kteří chtějí vyjádřit svůj vkus a styl.

  • Ikonický design: Fiat 600 Hybrid je ztělesněním italské elegance. S čistými liniemi, jemnými detaily a moderními prvky dokáže zaujmout na první pohled. Je to automobil, který v sobě spojuje tradici a moderní trendy.

  • Hybridní technologie: Tento model je vybaven hybridním pohonem, což znamená, že kombinuje spalovací motor s elektrickým motorem. To přináší výhody jako nižší spotřebu paliva, menší emise a tichý provoz.

  • Chromoterapie: Jednou z jedinečných funkcí Fiatu 600 Hybrid je chromoterapie, tedy léčba barvami. Tento prvek přispívá k vytvoření příjemné a relaxační atmosféry uvnitř vozu, což je ideální pro dlouhé cesty nebo pro uvolnění po náročném dni.

  • Interiér inspirovaný "Dolce Vita": Interiér vozu je navržen tak, aby odrážel italský životní styl plný radosti a pohodlí. Kvalitní materiály, pohodlné sedačky a promyšlené detaily přispívají k pocitu luxusu a pohodlí.

  • Technologické vychytávky: Fiat 600 Hybrid je také vybaven moderními technologiemi, jako je pokročilý infotainment systém, konektivita pro chytré telefony, asistenční systémy pro řidiče a další inovace, které zvyšují bezpečnost a pohodlí.

    Nový Fiat 600 Hybrid nabízí kombinaci stylu, komfortu a moderních technologií, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří chtějí zažít "Dolce Vita" nejen na italských silnicích.

      Zazstavte se vyzkoušet Fiat 600 u nás na showroomu v Hradci Králové a nebo kontaktujte naše prodejce pro více informací na 775606802.